Παρασκευή 29 Μαΐου 2009


Χρυσοστόμου- Μαντέση
Έρωτας στα παρασκήνια του LAPD;
Ποιος είπε ότι η ζωή δεν αντιγράφει την Tέχνη; Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Χριστίνα Μαντέση αποφάσισαν να επεκτείνουν τον τηλεοπτικό έρωτά τους και στην καθημερινή τους ζωή! Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Χάι οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά μετά τις ερωτικές σκηνές που έχουν στο σίριαλ, και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.


Στα διαλείμματα των γυρισμάτων ο τηλεοπτικός Λουκάς πειράζει συνεχώς την τηλεοπτική Ζωή με αποτέλεσμα το συνεργείο, που έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, να ενθαρρύνει τη σχέση τους. Οι δυο νεαροί ηθοποιοί είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στα τηλεοπτικά πλατό.

Δείτε ένα βίντεο με τις σκηνές των δύο ηθοποιών:
http://www.youtube.com/watch?v=62chvKPtVso&feature=related

10 σχόλια:

  1. γιωργο, σε λατρεύω και να ξέρεις πως δεν πιστέυω πως είσαι μαζί με τη χριστίνα γιατί το δημοσίευσε περιοδικό και ως γνωστόν δεν ειναι αλήθεια!!!!!!!!!
    αν είναι όμως λυπάμαι όχι μόνο τις θαυμάστριές σου αλλά για όλους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργο εισαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι αλήθεια οτι τα εχεις με τη χριστίνα ???????????????????????????????? θα σκάσουμε αν δε μάθουμε.....................!!!!!!!!!!!!!!! πολλα ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα ελπιζω να μην ειναι αληθεια!..Στα περιοδικα γραφουν συνεχεια πολλα και διαφορα απο φημες και το ενα αντιγραφει το αλλο,ελεος πια! Ολο το χειμωνα εγραφαν οτι τα ειχε με την Παπαδολπουλου και μετα με την Μαντεση,τι να πω πια...Αχ Γιωργο,μου λειπεις παρα πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ...ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ...ΣΕ ΦΙΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΕΣΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ena exw na pw makari na einai kai sthn pragmatikotita mazi giati teriazoun para pl.....ante kai kali sinexia me ti sira LAPD pou euxome na paei to idio kl...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. makari na einai kai sthv pragmatikothta mazi o giwrgos kai h xristina giati teriazouv para polu mazi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εισαι κουκλος και μαρεσεις ως αστυνομικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο τα πιο ομορφα και ερωτευμενα ζευγαρια!!!μου ειπαν οτι ειναι ακομα μαζι!!!τι κολλημα και αυτο να μην το παραδεχονται!!!ενα ναι η οχι ρε παιδια!!τιποτε αλλο!!νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου αν ισχυει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραιο ζευγαρι, αλλα λαθος πληροφοριες σου εδωσαν!δεν ισχυει!δεν ειναι πλεον μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή